Google Analytics

onsdag 3 februari 2010

Extra/flyttad föreläsning - ny tid fre 12 feb 13-15

.

Dagens föreläsning med Maria Wande är flyttad till nästa vecka på grund av sjukdom (influensa). Vi har sedan tidigare ett lektionstillfälle kl 10-12 nästa fredag (12 feb) och vi har nu även bokat SVG efter lunch (13-15). Då kommer dock inte Maria Wande från Stim, men väl en kollega till henne, Margita Ljusberg.

Margita kommer att "ta över" Marias föredrag. Jag återpublicerar beskrivningen nedan men kommer att gå tillbaka till detta blogginlägg och modifiera texten nedan om jag får en uppdaterad beskrivning av Margita."Kollektiv förvaltning av musikrättigheter i nya media"

Maria kommer att presentera Stim som organisation, om Stims verksamheten i stort och om hur Stim jobbar med att ge tillstånd till musikanvändning för musiktjänster på internet och mobilt. I detta sammanhang kommer Maria att beröra såväl politiska som juridiska aspekter med bäring på verksamheten.

Maria Wande (jur kand) jobbar på Stime med licensiering av musikrättigheter i nya media (internet, mobilt).

Maria låter också hälsa att ni kan förbereda er till hennes föreläsning genom att läsa denna debattartikel som publicerades på DN Debatt den 17.e december förra året. Maria skriver att den handlar om "hur man skulle kunna "förnya" upphovsrätten. Den var fullspäckad med okunskap om hur upphovsrätten faktiskt fungerar. Det är alltid intressant att titta på [sådant], för de är nog inte ensamma om dessa missuppfattningar."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar