Google Analytics

onsdag 17 februari 2010

Grupphandledning v. 8

.
Under den kommande veckan (v. 8, 22-26/2) kommer vi att påbörja grupphandledningen. Se till att boka in en av de möjliga tiderna på tisdag, onsdag eller fredag (mer information om detta ges på onsdagens föreläsning).

Som förberedelse för det första mötet med handledarna (Daniel och Per-Anders) skall ni använda dokumentet Projektplan1 som finns under "Dokument/Handledning" i Bilda. Fyll i de formella delarna av detta dokument som tas med/skickas till handledningen.

Det viktigaste är att ni börjar diskutera ert projekt med utgångspunkt från de rubriker som anges där. Ni har valt ett område men kanske detta område behöver avgränsad och fokuseras? Det valda området är en utgångspunkt och givetvis kan ni i gruppen påverka åt vilket håll ni vill dra detta. Finns det redan nu en eller fler konkreta idéer som kanske skulle bära ert projekt hela vägen fram? Har ni idéer och förslag på hur ni tänker genomföra gestaltningen/redovisningen?

Vid handledningen vill vi höra hur ni tänker i samband med de olika rubrikerna som anges i dokumentet. Ni behöver inte lämna in någon text (utöver de formella uppgifterna som anges ovan), men ni kommer att skriva ett dokument efter och med utgångspunkt från vårt möte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar