Google Analytics

tisdag 16 februari 2010

Närvaro + extrauppgift

.
Uppstartsdelens "content" består till mångt och mycket av de många gästföreläsningarna. Vi har visserligen läst några texter och haft några seminarier, men vi har egentligen ingen examination av uppstartsdelens innehåll. Därför har vi istället närvarokrav (75%) under kursens uppstartsdel.

Det betyder i praktiken (och avrundat till studenternas fördel) att man inte får missa fler än 5 av de 18 tillfällen som infaller under kursens uppstartsdel. Det finns ett precis uppladdat dokument under "Dokument/Administration" i Bilda där du kan se vilken närvaro/frånvaro du har haft till och med fredag 12 feb. Titta gärna på det för att se att våra uppgifter hitintills stämmer.

Extrauppgiften består av att förbereda och genomföra en mini-föreläsning på 7-10 min utifrån något av de ämnen som INTE blev valda för grupprojekt. Alltså att i efterhand ge en chans åt några av de alternativ som vi lämnat efter oss i denna kreativa process. Du väljer själv vilket ämne du vill presentera och meddelar Daniel och Per-Anders ditt val (per mail eller genom att lämna en kommentar här). Redovisningen av extrauppgiften genomförs i anslutning till (direkt efter) Ben Maléns föreläsning den 3 mars, det vill säga mellan klockan 15-16 i SVG.

De ämnen du kan välja mellan är markerade i turkost:
.

1 kommentar:

  1. tror jag gör ett försök på fairtrade musik.

    - Jakob

    SvaraRadera