Google Analytics

onsdag 10 februari 2010

Inför fredagen val av projektgrupper

.
En beskrivning av de ämnen/grupper ni kommer att kunna välja på fredag kommer att komma upp här på bloggen imorgon (troligtvis på eftermiddagen).

Men redan nu kan det vara av intresse för er att veta lite om vad som kan tänkas vara med och det kan också hjälpa er i förhandlingar/formeringar av grupper. Grupperna ska som sagt vara 4-6 personer stora. Om 10 personer vill jobba med ett ämne är det inte ett problem - då blir det två grupper istället.

Eftersom processen med Doodle + gruppval har fungerat bra kommer det också att komma upp en "Doodle-enkät" där ni kan "rösta" i samband med att listan på ämnen kommer upp imorgon. Det är bra både för oss och för er att ha en känsla för vilka ämnen som verkar vara heta eller inte.

Vi kan dock redan nu säga att vi håller på att skriva ihop förslag om följande ämnen:
- Exekutiva gruppen (bok, webb, slutpresentation, projektledning)
- Musik "on the go" (sem 2)
- Musikbranschen 2020 (sem 2)
- Den anarkistiska markande (sem 2)
- Syntetiska artister (sem 2)
- Visualisering (sem 3)
- Radiopratarna (sem 3)
- En unik upplevelse live (sem 3)
- Musik och identitet (sem 3)
- Framtidens tystnad (sem 3)
- Musik, upplevelser och minne (sem 3)

Till dessa 11 ämmen kommer det att tillkomma något eller några till men där måste jag och Per-Anders jobba lite mer med förslagen. Ibland överlappar ämnen varandra (t.ex. social filtrering som återkommer i lite olika former) och vi måste då hitta något sätt att renodla lite och ta fram tydliga förslag.

Alla förslag vi tar fram är utgångspunkter för ert vidare arbete. Ni kan alltså ändra på både det enda och det andra vad beträffar arbetets inriktning etc.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar