Google Analytics

torsdag 4 februari 2010

Inställd föreläsning - fre 5 feb

.
Tyvärr verkar det som vi är otursförföljda denna vecka för nu har även morgondagens gäst, Ben Malén meddelat att han är drabbad av influensan och helt utslagen.

Ben är VD för ett globalt musikförlag med huvudkontor i Tyskland. Vi jobbar på att hitta ett tillfälle under de efterföljande tre veckorna när han kan komma tillbaka, men det kan hända att han med sitt stressade schema tyvärr inte kommer att kunna besöka oss alls. Vi jobbar på det.

Alltså blev två av veckans tre aktiviteter inställda vilket är väldigt synd. Nästa vecka kompenserar vi detta genom att ha fyra schemalagda aktiviteter (seminarium + tre gästföreläsningar.

Trevlig helg.
.

5 kommentarer:

 1. Ingår det att göra en presentation inför rollspelet eller ska vi bara vara förberedda för en debatt?

  Skulle du kunna skriva ett sammanfattande blogginlägg vilka fyra tider som gäller nästa vecka?

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Enligt instruktionerna:

  "Each group has 20 minutes - this will be followed by a 30 minutes debate with moderator and hopefullyt one or more external expert"

  Angående nästa vecka, se separat blogginlägg

  SvaraRadera
 3. Är det bara jag som har problem med att dessa extra föreläsningar nästa vecka krockar med allt annat man läser?

  SvaraRadera
 4. "Dessa extra" rör sig i detta fall (nästa vecka) om *en* föreläsning (fre efter lunch). Förhoppningsvis/rimligtvis borde de flesta eventuella krockar som då uppstår kompenseras av att en tidigare föreläsning "försvinner" ur schemat och således upphäver andra krockar... eller?

  Om man ska lägga in en föreläsning i efterhand vet jag inte hur man ska göra; lägga det på en "bra tid" (10-12 samt 13-15) eller på en tid när det kanske blir färre krockar (8-10 samt 15-17)? Förslag?

  SvaraRadera
 5. Jag fick uppfattningen om att det skulle vara två nästa vecka men en borde kunna lösa sig iaf för mig vet inte hur andra har det men jag tror absolut att det blir färre krockar med tidiga/sena tider.

  SvaraRadera